Minicascadă

La coada Lacului Tarniţa un firicel de apă a dat naştere unei cascade în miniatură, să tot fie de vreo 10 cm.  Am cumpănit eu o vreme dacă merită ori ba să-mi pun mintea cu ea şi până la urmă am scos trepiedul, am fixat aparatul pe o diafragmă adâncă şi un timp lung, nu foarte lung deoarece nu am gasit un loc suficient de stabil pentru a-mi permite asta, şi am declanşat de vreo 3-4 ori.

31 de gânduri despre “Minicascadă

  1. cate frumuseti naste natura, chiar si din lucruri neinsemnate, ori pe care noi, nestiutori, le trecem cu vederea. Din ce in ce mai mult iti transformi fotografia intr-o poezie a imaginii.

    Apreciază

  2. Ai făcut foarte bine că ţi-ai pus mintea cu ea. Altfel nu ne mai delectam acum cu o asemenea frumuseţe. Felicitări! Foarte reuşite.

    Apreciază

  3. nu e o minicascada…este o poezie….minunate culori….parca simt raceala apei….dar o simt cu placere…altfel decat pe ploaia de afara 🙂

    Apreciază

  4. Ce bine ai făcut că te-ai oprit și ai fotografiat!Ar fi fost mare păcat de n-o făceai.Superbe fotografii ai făcut.FELICITĂRI!!!!!

    Apreciază

  5. Foarte frumoase, Dan! Cred ca ti-am mai spus candva, te invidiez pentru locurile frumoase pe care le strabati si le vezi…”pe viu”! Ador muntele si tanjesc sa calatoresc, pur si simplu! Ai si un aparat performant(cred), imi place cum iti ies pozele si ceeea ce surprinzi.

    Apreciază

  6. „Pe viu” cum spui tu perceptia este multisenzoriala, deci mai complexa, in timp ce pozele sunt doar privite, fara murmurul izvoarelor, mirosul florilor, etc.
    Concluzia este ca trebuie sa-ti iei talpasita prin munti ori alte coclauri si sa renunti sa privesti locurile frumoase ce apar pe net. 🙂

    Apreciază

  7. 🙂 Ai dreptate, o voi face cu siguranta! O sa aduc si dovada!!!! ( poze,poze,poze…pt. cine nu ajunge sa vada splendorile astea)

    Apreciază

Lasă un comentariu