about

turistclujan@yahoo.com

O zi buna tuturor!

dan moldovan

Aparatura folosita:
Sony H1
Sony A200

Sony RX10

 

 

33 de gânduri despre “about

  1. Si eu astept un link la tine pe blog,asa cum si eu am procedat(stii manevra…),nu e greu.Am „urmarit cateva bloguri care n-au postat link spre mine si am o bila neagra de la page rank,ajungand la doar 1 pagerank.Nu ma deranjeaza decat cei care se dau rotunzi(bloggeri).Daca doresti vei face asa cum e bine,daca nu sa fi sanatos.Salutare turistule.:-)

    Apreciază

  2. I am awarding you the Wonderful Team Member Readership award. There are also 6 awards I’m offering to all my readers, which you can take any or all of those. If you don’t accept awards, sorry about that, it’s just my way of saying thank you for coming by. For more details, please view this post http://wp.me/p41c99-MI Take care, Sage

    Apreciază

  3. …Deci. aici mi-erai, năşicule! MULŢAM HIREŞ că te-ai uitat,iar, la Capturile… mele (şi la mine!

    Apreciază

  4. Superbe alegerile poetice ca descrieri la fotografii. Ma bucur ca mai exista oameni care apreciaza poezia romaneasca si nu numai…Toate cele bune si lumina faina!

    Apreciază

  5. Nu stiu daca m-an intilnit cu „Turistul” sau cu Dan Moldovan- sau unul si acelasi, astazi pe strada Dorobantilor,aproape de benzinaria Mol.
    Imi cer scuze ca am fost nepoliticos si n-am raspuns la salut.
    Alexandru.

    Apreciază

  6. Eram dupa o orajumate de plimbare cu un catel care n-avea chef de umblat si cu dureri mari la mina stinga-probabil rupta dupa ce m-am intins peste niste fier beton lasat in strada si nesemnalizat.
    Inca odata, imi cer scuze!
    Alexandru.

    Apreciază

Lasă un comentariu