Terapie prin fotografie

 

Până la urmă am ieşit să fac câteva poze cu prima zăpada şi să dezvolt conceptul de Terapie prin fotografie.

Eşti singur, deprimat, anxios, plictisit, înstrăinat, fără chef, dezorientat, complexat, etc, etc…? Cumpără-ţi un aparat foto sau pozează unuia care are deja aparatul miraculos. Efectele apar aproape instantaneu şi nu se cunosc efecte secundare. Decât să-ţi cumperi un animăluţ ori să apelezi la un psiholog mai bine stai în faţa sau în spatele camerei foto. 🙂

Chiar nu am chef acum să abordez subiectul dpdv teoretic deşi se pretează şi e relativ uşor de dezvoltat atât din punct de vedere al fotografului cât şi al modelului, dar e ok şi pentru cine mă crede pe cuvânt şi pentru cine nu.

Hei, nu fi ca el:

Singur
Singur

14 gânduri despre “Terapie prin fotografie

  1. Am fost aseara prin parcul de pe cetatuie. Extraordinar de frumos si nici un aparat de forografiat… 😦
    Bucuria a fost doar pe jumatate, deci, da, iti sustin punctul de vedere 🙂

    Apreciază

  2. … Cunosc pe cineva care nu pricepea de ce un cunoscut a investit o multime de bani pentru fotografiat ( Cica, inutilitati. Erau timpurile, nu prea indepartate, unde nu asa ieftin faceai poze.) pana si-a luat si el un aparat. Acum, cand iese din casa, sa faca miscare, ce crezi ca poarta cu el, neaparat? Deci, uite si a doua „musca” lovita, pe care nu o mai poate acum, sper, nimeni privi cu schepsis… Sau?
    … Si totusi, cu un animalut alaturi, poate un caine, deci nicidecum un biped, sant sigura ca este si mai eficient hobbyul asta.
    Poate scot si eu, in fine aparatul ala vechi ce zace de ani pe undeva, ca pe insotitor il am si asta este o terapie pentru care bag mana in foc.

    Apreciază

Lasă un comentariu