La vânătoare de maci

Mi-am propus să fac o tură foto dedicată macilor, aşa că m-am înarmat cu cele necesare şi am plecat în căutarea acestor frumoase flori, însoţit de trei companioni, începători în ale fotografiei.

Ştiam de anul trecut un loc cu o mulţime de maci, motiv pentru care am luat direcţia satului Filea dar surpriză… nici urmă de maci. Drumul… ce sa zic, sub orice critică, tot o groapă şi-un hârtop de îmi venea să plâng de mila bietei maşini.

Aşa că nu am întors, ci am mers tot înainte în speranţa gasirii unui drum mai bun, pe care l-am aflat după o vreme- drumul ce duce la Băişoara.

Aici am găsit şi macii mult râvniţi, din păcate era deja ora 12 iar roşul aprins al florilor mi-a dat mare bătaie de cap.

Iată ce a ieşit din această tură foto:

9 gânduri despre “La vânătoare de maci

  1. E superba vara. Si eu am fost la vanatoare de imagini de vara acum vreo doua saptamani. In perioada aceea am fost prinsa si nu am reusit sa pun pozele pe blog. Trebuie totodata sa recunosc ca fotografiile tale sunt net superioare. Felicitari
    o sa pun niste poze astazi- daca le mai gasesc.

    Apreciază

  2. Dacă aveai noroc să găseşti un cârd de raţe, ce de mac-mac ai fi auzit! Doar că ţi-ar fi fost mult mai greu de fotografiat măcăitul!
    Poţi să mergi la vânătoare de imagini … şi fără maşină! E mult mai frumos!

    Apreciază

Lasă un comentariu